(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE OF NATURAL AND SOCIAL-HUMANITARIAN SCIENCES, 2026)
Mazkur tezisda front gazetalarining ikkinchi jahon urushi kabi tarixiy voqealarda harbiy hayotni o’rganishda tengsiz asosiy hamda birlamchi tarixiy manba sifatidagi o‘rni tahlil qilinadi. “Vatan uchun”, “Suvorovchi”, “Sovet jangchisi”, “Qizil askar haqiqati” kabi gazetalar faoliyati hamda ularning askarlar ruhiyatini ko‘tarishdagi ahamiyati yoritilgan.